• 1. Hubspot Academy

HubSpotAcademy_low-res_for_light_backgrounds-gradient-1Useat digitaalisen median markkinointiin perehtyneet tuntevat Hubspotin. Tämä on muokannut omalta osaltaan digitaalisen markkinoinnin keskustelua esimerkiksi termillä Indoud-markkinointi. Sivusto on julkaistu 2007, ja vuosien aikana siitä on tullut virtuaalisen sisällön markkinointikoneisto, julkistaen kolmea suosittua blogia, sosiaalisen median sivustoja, internetissä tapahtuvia seminaareja sekä konferensseja, jotka ovat avoinna yleisölle.

  • 2. Moz

Itsenäiseen opiskeluun tämä sisältö tuo täysin omanlaisensa panostuksen. Lukemattomat oppaat ja pikkutarkkaa tietoa sisältävät ohjeet kertovat paljon esimerkiksi hakukoneissa markkinoinnista ja muista digitaalisen median osista.

  • 3. Copyblogger

Tämä sivusto on tarjonnut maksutonta digitaalisen markkinoinnin neuvoa jo vuosia. Alan opiskelijoiden pyynnöstä sivusto on luonut neljän kohdan opetussuunnitelman, jossa keskitytään ensin suhteiden rakentamiseen, sen jälkeen kopiointiin, kolmanneksi sisällön markkinointiin ja viimeisenä kokonaisuuden hiomiseen, eli tuloksen tekemiseen sovitussa ajassa, sovitulla

laadulla.

  • 4. Mediabistro

Täältä löytyy apua digitaalisen median ja markkinoinnin ensiaskeleisiin, kuten sosiaalisen median markkinointiin ja hakukonemarkkinointiin. Useat opettajat ohjaavat kursseja, ja kaikki näistä ovat alansa ammattilaisia. Jokaisesta kurssista saadaan myös henkilökohtaista palautetta ja viestintää kouluttajan kanssa.

  • 5. Lynda.com

Tämä sivusto on ollut auki jo vuodesta 1995. Yritys on keskittynyt ainoastaan opetukseen yrittämisen, tietokoneohjelmien, teknologian ja luovien taitojen osalla. Päämääränä on ollut alusta asti auttaa ihmisiä tavoittamaan päämääränsä. Kurssit ovat laadukkaita, ja niitä vetävät alan ammattilaiset.

  • 6. Authority

Sivusto avattiin vasta vuonna 2014, mutta se on saanut jo suuren suosion. Koulutus keskittyy sisällön markkinointiin ja internetissä tapahtuvan kommunikoinnin opetukseen.

  • 7. Coursera

Täältä avautuu pääsy maailman parhaimpiin koulutuksiin, sivusto tekee yhteistyötä parhaimpien yliopistojen ja organisaatioiden kanssa, tarjoten kurssitarjontaa kaikille ilmaiseksi.

  • 8. SEO book

Blogina vuonna 2003 aloittanut sivu tarjoaa ohjeita markkinointiin, hakukoneiden käsittelyyn, netissä toimiviin yrityksiin ja ylipäätään tietoa netin historiasta sekä kehityksestä.

  • 9. Econsultancy

Tämä sivusto tarjoaa netissä toimivaa opetusta digitaaliseen markkinointiin ja netissä tapahtuvaan kaupankäyntiin. Sitä käyttävät useat suositut yritykset.

  • 10. Content Marketing Institute

Kun sisällön markkinointia ja sisällön vaikutusta kuluttajiin täytyy parantaa, löytyy sivustolta apu tähän. Se tarjoaa 19 tuntia oppimista erilaisilta aiheilta markkinointiin liittyen.